Fri frakt i hela Sverige. Du har alltid 14 dagars ångerrätt. Läs våra villkor här.

Enkla att använda

Smidigt magnetlås, smart utformning och du fäster det direkt på rollatorns däck. Inga verktyg behövs. Det blir inte smidigare än så.

Hög Friktion

Rollatorbroddar är som ett vinterdäck för bilar. Högfriktionsgummi med ett mönster som greppar i snö, slask och modd. Allt för en trygg promenad.

Snygg design

Imponera på dina grannar, nära och kära. Gör din rollator till stans säkraste och snyggaste på nolltid med Rollatorbroddar.

Rollatorbroddarna fästes runt rollatorns befintliga däck. Broddarna träs runt bakdäcket mellan ekrarna på rollatorn, och de låses fast med starka magneter. Magneterna är så starka att broddarna hålls på plats för all typ av användning av rollatorn.

Broddarna är gjorda naturgummi så att broddarna blir som ett vinterdäck till din rollator, så de ger bra friktion i låga temperaturer. Däckets mönster är utformat för att greppa på hala underlag så du får bättre grepp i snö, is och slask. De kan användas både utomhus och inomhus. De ger dessutom en mjukare känsla eftersom de minskar vibrationer i handtagen när du går på ojämna underlag.

Nyhetsbrev

Följ vårt nyhetsbrev för alla senaste händelser om Rollatorbroddar och Nordic Winters!

Följ oss

Vi finns på Facebook och Instagram. Vi delar med oss om vi reser runt i landet och om andra viktiga nyheter.

  • Facebook
  • Instagram
  • White Facebook Icon
  • Vit Instagram Ikon
  • White YouTube Icon
Email: hej@nordicwinters.com
Telefon: 070 308 71 36

© 2019 av Nordic Winters AB