top of page

Teamet på Nordic Winters

William Gidlund (3).JPG

William Gidlund

William sköter våra juridiska frågor och ser till att allting går till på ett så bra sätt som möjligt för alla våra intressenter. I övrigt agerar William som en allt-i-allo och gör det som behövs när det behövs.

Isac Tencic (3).JPG

Isac Tencic

Isac ser främst till att allt fungerar designmässigt och att vi har det material vi behöver för att kunna informera er om vårt varumärke samt vår produkt så pedagogiskt och tydligt som möjligt.

Pontus Lund (2).JPG

Pontus Lund

Pontus styr och ställer i företaget så att vi ska lyckas med vårt uppdrag. Pontus sköter även kontakten med våra samarbetspartners, bygger hemsidan och utvecklar produkten.

Vårt uppdrag

Vi vill ge svenska rollatoranvändare en säker och trygg promenad året runt.

Allt började i Sundsvall

Det var december och snön föll vackert över Sundsvalls torg. Vi stod och pratade med en dam om hennes kära rollator. Hon var väldigt tacksam över att ha en rollator då den hjälper henne promenera säkert, även på äldre dagar.

Hon berättade däremot att hon hade ett problem, och det var promenaden hem. Hon hade en uppförsbacke till sin lägenhet och nu när snön lagt sig var hon tvungen att lyfta sin rollator sidledes eller sick-sacka för att ta sig upp för backen. 

Damen förklarade hur landstinget eller privata hjälpmedelsbolag inte kunnat hjälpa henne då det inte fanns något halkskydd till rollatorer. Det var då, tack vare den damen, som vi började utveckla världens första halkskydd till rollatorer, Rollatorbroddar.

Vad säger pressen?

AFTONBLADET_rgb.png
Sundsvalls Tidning Logo.png
Newsner Logo.png
Land Tidning.png

Kontakta oss

Om du undrar över något kan du smidigt kontakta oss via knappen här. Vi svarar dig samma dag.

bottom of page