top of page
Sök

Rollatorbroddar + Bra skor = Bäst grepp

Rollatorbroddar till din rollator är en självklarhet på vintern, det ger bättre grepp och en tryggare promenad med din Carl-Oskar rollator. Vi vet också om att bra skor är avgörande för bra grepp på hala underlag, och därför samarbetar vi med Icebug som gör skor för vardagsskor och friluftsskor med bra grepp för en säker fotnedsättning. Rollatorbroddar + bra skor = bäst grepp.


Vi vill alla våra kunder som köper Rollatorbroddar möjligheten till riktigt bra skor. Därför får alla våra kunder ett presentkort till Icebug. Presentkortet har ett värde av 250kr och gäller när du handlar för 1000kr eller mer.


Icebug gör skor med och utan metalldubbar för att passa alla situationer. De gör stilrena skor som funkar i vardagen och på skogspromenaden, och du kan se hela Icebugs sortiment här. Vi tror framför allt du kommer att gilla Icebugs vinterskor för dam och Icebugs vinterskor för herr.

Tycker du att det här är ett bra initiativ och att fler borde få reda på det? Skriv gärna till oss och berätta vad du tycker, och dela gärna detta inlägget till dina nära och kära i sociala medier.


Vi på Nordic Winters utvecklar innovativa produkter för din aktiva livsstil. Vintersäkra dig idag för en trygg vinter.


Med vänlig hälsning,

Pontus och teamet på Nordic Winters


Jag heter Pontus Lund och jag har förmånen att vara VD på Nordic Winters. Jag är även vår skribent på bloggen för att ge dig alla våra viktiga nyheter. Jag drivs av att skapa kreativa lösningar för att underlätta din aktiva livsstil. Tack för att du tog dig tid att läsa om vårt nya samarbete!


40 visningar0 kommentarer

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page