top of page
Sök

Aftonbladet skriver om Rollatorbroddar - "Genial idé"

Den 26e oktober 2019 intervjuade Aftonbladet oss på Nordic Winters om våra Rollatorbroddar och hur de kan hjälpa användare av rollatorer i vintern. Vi förklarade att det blir som ett vinterdäck till rollatorn, och minskar risken för halka på vintern, och att vi gör det för att lösa ett stort vardagsproblem för många i Sverige.

Nu när ett år har gått gör vi en tillbakablick på all support och fina kommentarer och samtal vi har fått i samband med Aftonbladets artikel (klicka här för att läsa artikeln). Vi har blivit överösta med positiva komplimanger och kundupplevelser, och vi känner att många ser på framtiden inom hjälpmedel som mycket positiv eftersom vi har tagit på oss att utveckla en så innovativ produkt som Rollatorbroddar (läs mer om Rollatorbroddar här). Vi vill ta tillfället i akt att tacka alla er som tagit er tid att skriva till oss, och därför har vi gjort en film för att visa vår uppskattning och sprida kärleken vi fick uppleva.

Vi tackar för allt ert stöd och ser fram emot kommande vintern tillsammans med er! Vi ses på www.nordicwinters.se.Med vänlig hälsning,

Pontus och Teamet på Nordic Winters

32 visningar0 kommentarer

Comentarios


bottom of page