top of page
Sök

3 snabba frågor till Pontus - Rollatorrace och läkarbesök

I en triologi kommer vi att ställa 3 personliga och roliga frågor till våra grundare: Pontus, William och Isac. Först ut är Pontus. Som verkställande direktör för Nordic Winters har Pontus garanterat många härliga minnen av att prata med våra kunder och hur han själv har testat Rollatorbroddarna.


1. Har du själv använt rollator?

- Ja, det har jag faktiskt. För tre år sedan skadade jag mitt knä ganska illa och hade problem att gå. Jag tog då rollatorn med prototyper för Rollatorbroddar på till läkaren. Det var en speciell upplevelse och jag fick ett roligt mottagande av läkaren som kallade mig ”unge mannen med rollatorn.


2. Vad är du mest stolt över?

- Jag är nog mest stolt över den fantastiska återkopplingen vi har fått från rollatoranvändare och deras anhöriga. Att påverka andras liv till det positiva är en otrolig känsla.


3. Kan du berätta om ett roligt minne?

- Vi var på en mässa för ett tag sedan med vår rollator för att presentera broddarna. Då träffade vi tre damer som också hade varsin rollator. Vi pratade då om att vi skulle ha ett race med våra rollatorer genom mässan. Som tur var blev det inget race… jag tror inte mässarrangören hade uppskattat det!


Bonusfråga: Har du något du vill hälsa till våra bloggläsare?

- Mer än gärna, tack som frågar! Jag skulle vilja hälsa till alla att se till att ta hand om våra nära och kära. Även om det är mycket speciella tider just nu är viktigt att vi finns där för varandra, och det är ju trots allt de roligaste stunderna vi har är tillsammans med våra nära.


Det var alltså vår medgrundare och VD Pontus som svarade på tre snabba frågor (och en bonusfråga!). Se till att hålla utkik, för inom kort ställer vi ytterligare 3 frågor till William och Isac, det vill ni inte missa!Med vänliga hälsningar,

Teamet på Nordic Winters

39 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Σχόλια


bottom of page