top of page
Sök

Lär känna våra grundare - 3 snabba frågor till vår medgrundare Isac

För att du ska få lära känna oss som ligger bakom Rollatorbroddar och Nordic Winters ställer vi våra medgrundare 3 snabba frågor. Vi har tidigare frågat Pontus 3 snabba frågor (se inlägget här), och den här gången är det Isacs tur.

Den första frågan vi ställde till Isac var "Hur kommer det sig att just ni tre driver ett företag tillsammans?

Isac svarade:

- "Vi var klasskompisar på gymnasiet när vi startade ett UF-företag tillsammans. Vi tog sedan idén vidare och vi har under den tiden utvecklats som individer och kompletterar nu varandra väldigt bra och har olika kunskaper, så det är nog anledningen till att just vi driver företag tillsammans idag."


För att verkligen lära känna Isac bad vi honom berätta om ett roligt minne från tiden av att utveckla Rollatorbroddar och att driva Nordic Winters.

- "Ett roligt minne jag har med mig från tiden vi drivit företag är när vår första prototyp var klar, det var verkligen en skön milstolpe och samtidigt häftigt att vi fick se vår idé gå till en fysisk produkt, det var ett riktigt roligt ögonblick."


Vår tredje och sista fråga till Isac gällde vad han gillar mest med att driva Nordic Winters. Isac berättar bland annat hur det får honom att sträcka på ryggen av stolthet.

- "Det roligaste är nog allt man får lära sig inom alla olika områden av ett företag, samt den konstanta problemlösningen vi jobbar med. Det gillar jag! Sen gör det ju att man kan gå lite rakare i ryggen när man får den fantastiska återkopplingen som vi får av nöjda kunder, det kan verkligen vända de tuffaste dagarna till det bättre."Det var alltså tre snabba frågor till Isac, vår medgrundare och marknadsansvarig. Se till att hålla utkik, för inom kort ställer vi ytterligare 3 frågor till William, det vill ni inte missa!


Med vänliga hälsningar,

Teamet på Nordic Winters

54 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page