top of page
Sök

Hemsidan skapad för rollatoranvändare

Uppdaterat: 26 aug. 2019

Vi har skapat hemsidan www.nordicwinters.com för dig med rollator för att informera om att det finns broddar till din rollator, de svenskutvecklade Rollatorbroddarna. Här kommer du att hitta spännande information om oss på företaget, senaste nyheterna om Rollatorbroddar och vart du kan få tag på broddarna för att göra din vinter säkrare.


Att lyckas ta en idé om en helt ny innovativ produkt till att faktiskt ha en snygg förpackning med helt nya Rollatorbroddar färdiga för alla våra rollatoranvändare i Sverige har varit helt fantastiskt. Efter att ha lyckats med utvecklingen av broddarna återstår en stor utmaning, nämligen att nå ut till alla rollatoranvändare.


Vi märkte ganska tidigt i början att när vi visade upp Rollatorbroddarna blev folk exalterade och glada att en sådan produkt äntligen hade utvecklats. Vi träffade både rollatoranvändare och branschfolk (landsting, rollatortillverkare, hjälpmedelsbutiker) och alla var lika taggade, men de ville ha mer. De ville ha mer information om broddarna, se film på hur de fungerar, och gärna något de kunde dela med sig till kompisar, anhöriga och kollegor.Därför har vi skapat denna hemsida, för att du ska kunna få ännu mer information om broddarna, hur de fungerar, få senaste nyheterna och kunna tipsa nära och kära.

I skrivande stund förbereder vi för fullt inför den stora lanseringen som sker hösten 2019. När allt är på plats, när sommaren är slut och hösten smyger sig inpå, då vill vi kunna nå ut till alla rollatoranvändare att det äntligen är dags, Rollatorbroddarna är här!


Vi önskar er alla en trevlig stund på hemsidan och hoppas den har all information du behöver. Skriv gärna upp er för våra mailutskick och följ oss på sociala medier så du inte missar viktig information från oss.

På bloggen kommer vi fortsätta skriva om ämnen som är relevanta för rollatoranvändare. Några exempel är om rollatorn Carl-Oskar (Sverige populäraste utomhusrollator), hur vi fått investeringar för att utföra detta projekt, hur produktutvecklingen har gått till, och varför säkerhet är en så viktig aspekt för äldre och hur hjälpmedel kan hjälpa till.


Tycker du att Rollatorbroddarna är en bra idé och vill hjälpa oss att nå ut till våra kära rollatoranvändare får du gärna tipsa vänner, kollegor och familjen om oss och Rollatorbroddar.


Stort tack för att du tagit dig tiden att läsa vårt första blogginlägg!Med vänliga hälsningar,

Pontus och teamet på Nordic Winters

Nordic Winters AB

42 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page