top of page
Sök

Black Friday är här - Vill du ge bort kanske årets viktigaste julklapp?

Black Friday (och Black Week) är äntligen här, den dagen som tillsammans med Cyber Monday den 30/11 markerar starten då många inhandlar sina julklappar till familjen, vänner och närstående. Eftersom julafton närmar sig med stormsteg har vi i Black Friday-anda tagit fram ett bra erbjudande till dig som vill vintersäkra din egen eller en närståendes rollator.


Vill du ge bort en julklapp som faktiskt kommer till användning, som kan påverka vardagslivet positivt för en när och kär? Vill du ge bort kanske årets viktigaste julklapp? Då tror vi att Rollatorbroddar är den perfekta julklappen till dig själv eller någon när och kär som använder rollatorn Carl-Oskar.Rollatorbroddar är ett halkskydd till rollatorer för att ge dig en trygg promenad på vintern.

Du fäster broddarna på din rollators bakdäck som enkelt låses med ett kraftfullt magnetlås. Broddarna har ett strategiskt mönster för att greppa i hala underlag och samtidigt tränga undan snö och slask. Rollatorbroddar passar till rollatorn Carl-Oskar.Under en tidsbegränsad period erbjuder vi dig just nu 50kr rabatt och fri frakt på Rollatorbroddar. Vi gör det så du ska kunna ge bort en trygg vinter till en mindre peng.Hoppas du ser fram emot julafton lika mycket som vi gör. Ta hand om dig och nära och kära i dessa tider!Med vänliga hälsningar,

Teamet på Nordic Winters

21 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page